В Русе откриха ретроспективна юбилейна изложба в памет на известния художник живописец Владимир Ангелов.В спомените на всички негови почитатели той

...
</TD
>В Русе откриха ретроспективна юбилейна изложба в памет на известния художник живописец Владимир Ангелов.В спомените на всички негови почитатели той
Коментари Харесай

В Русе откриха юбилейна изложба в памет на Владимир Ангелов 

В Русе откриха ретроспективна юбилейна изложба в памет на известния художник живописец Владимир Ангелов.

В спомените на всички негови фенове той ще остане като създателя, който увековечава Русе и река Дунав в пейзажи, осведоми КИС 13.

Затова в негова памет, околните му решили да създадат тази изложба, на която да съберат феновете на неговото творчество.

Творбите на Владимир Ангелов оставят прочувствена диря и всеки един от неговите фенове, другари и близки могат още веднъж да изпитат страстта на художника, която е пресъздал в картините си.

Това, което характеризира творчеството на Владимир Ангелов, е отношението му към пейзажа.

Освен като приет в България и чужбина художник, Владимир Ангелов ще остане в спомените на тези които са го познавали като незаместим другар.

Символично в изложбата са показани 80 картини, като част от тях са отдадени на, откъдето е почнал креативния си път Владимир Ангелов.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР